Uczniowie klasy pierwszej poznają nazwy produktów żywnościowych. Do zrobienia kanapki potrzebne są im następujące składniki: chleb (bread), masło (butter), szynka (ham), pomidor (tomato), ogórek (cucumber) i oczywiście ser (cheese). Dzięki przygotowanym produktom uczniowie samodzielnie wykonali pyszne drugie śniadanie, które następnie z apetytem skonsumowali. Nietypowa nauka języka bardzo podobała się dzieciom. Zachęcamy wszystkich do spożywania warzyw każdego dnia.
Działy
-
Najnowsze
Województwo Podlaskie
Ważne!
„Kompetentna i kreatywna szkoła”
- Stypendia
- Konkurs „Widzę, słyszę, tworzę”
- Konkurs „Świetlik”
- Konkurs „Badacz i odkrywca”
- Konkurs „Erudyta”
- Konkurs „Alchemik”
- Konkurs „Świerszczyk”
- Szkolenia Kadry Pedagogicznej
- Zajęcia projektowe
- • Zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze z języka polskiego
- • Koło Młodego Przyrodnika
- • Zajęcia dydaktyczno-wyrównawcze w klasie 1
- • Koło przyrodnicze dla klasy 5
- • Klub młodego matematyka
- • Warsztaty umiejętności uczenia się
- • Koło informatyczne dla klasy 6
- • Koło informatyczne w klasie 2
- • Zajęcia z języka angielskiego
- Doposażenie pracowni
Nauczanie zdalne (archiwum)
Archiwum newsów